Sponsoractie's

Spierathlon

Hallo even een introductie van team BACO. Team BACO bestaat uit 2 man en een heleboel vrijwilligers achter de schermen. BACO is een afkorting voor Bas en Cody. Bas is 30 jaar en fanatiek triatleet en Cody Stavorinus is een patiënt van de spierziekte duchenne. Tevens is Cody ambassadeur van speuren van spieren. Team BACO heeft al eerder deelgenomen aan de marathon van Eindhoven en Cody was als eens eerder de teamcaptain van go4duchenne tijdens duchenne heroes. Deze editie had Bas ook meegereden. Nu heeft team BACO een geweldig idee om in 2018 een gehele triatlon te gaan doen. Jazeker 3.8 km zwemmen, 180.2 km fietsen en 42.2 km hardlopen. Wij willen deze hele opgave samen gaan volbrengen. Met dit voor de boeg kunnen en willen we de spierathlon niet voorbij laten gaan zonder mee te doen. Samen maken Cody en Bas er een leuke dag van, maar het belangrijkste is dat er geld binnengehaald wordt voor onderzoek. Steun ons daarbij en alle andere betrokkenen bij een spierziekte. Samen kunnen we iets betekenen.

Duchenne Heroes 2017

Ons team bestaat uit fanatieke mountainbikers die hun spieren graag inzetten voor het goede doel. Team Captain Cody komt uit Gerwen en heeft zelf de ziekte van Duchenne. Hij motiveert ons extra om het dubbele doel te behalen: De finish na 700 zware kilometers EN het werven van sponsors om onderzoek tegen deze ziekte mogelijk te maken. Wij willen door het volbrengen van deze zware mountainbiketocht een sportieve prestatie neerzetten.


Maar het allerbelangrijkste is dat wij hiermee een bijdrage leveren aan het bestrijden en genezen van de ziekte Duchenne. Dat doen we voor alle kinderen met Duchenne. En voor onze Team Captain Cody in het bijzonder!! Wij hopen dat we daarin veel steun van jullie mogen ontvangen. Op wat voor manier dan ook!